Працівниками ТОВ «Центрліфт» виявлено жахливий факт стороннього втручання в роботу ліфта житлового будинку

10.01.2019

Трагічна ситуація у м. Суми, пов’язана із загибеллю немовляти в одному з багатоповерхових будинків могла статися і у Чернігові.


Нещодавно компанія “Центрліфт” повідомляла про трагічну ситуацію, пов'язану із загибеллю немовляти в одному з багатоповерхових будинків міста Суми. Під час вивезення дитячого візочка з ліфта, двері зачинилися, а кабіна рушила вгору...

Лише через пильність електромеханіка компанії “Центрліфт” в Чернігівському будинку цього не сталося!

Так, 08.01.2019 під час обстеження ліфта одного з будинків у місті Чернігові, електромеханіком ТОВ «Центрліфт» було виявлено факт стороннього втручання в роботу ліфта. Невідомими особами було навмисно вигнуто контакти кінцевих вимикачів дверей ліфта, які відповідають за ланцюги безпеки механізму. В результаті таких протиправних дій кабіна ліфта мала можливість рухатись з відкритими дверима.

Цей неприємний випадок міг призвести до летального результату, але завдяки відповідальній та сумлінній роботі працівників ТОВ «Центрліфт» несправний стан ліфта було вчасно виявлено та усунена небезпека для пасажирів. Наразі проводиться перевірка усіх ліфтів в місті Чернігові, які обслуговує компанія “Центрліфт”.

Керівництво компанії звертається до мешканців будинків з проханням бути пильними. Якщо у вашому під'їзді сторонні особи втручаються в роботу ліфта, перевірте посвідчення особи. Електромонтери компанії “Центрліфт” мають відповідні посвідчення з фотокарткою та печаткою компанії.

Зателефонувавши до міського контакт-центру за цілодобовим номером телефону 0-800-50-93-50 можна не тільки перевірити факт проведення робіт у ліфті вашого будинку, але й повідомити про аварійну зупинку ліфта.